Zet je bedri­jf op de kaart!

Meer informatie

  • Talent
23/02/2022

Met naarjobsinwestvlaanderen.be helpen we samen met VDAB werkzoekenden in hun zoektocht naar een nieuwe job. Dit platform wijst werkzoekenden de weg naar meer bereikbare jobs in hun buurt. Bedrijven kunnen zich door hun mobiliteitsaanbod als een aantrekkelijke werkgever positioneren.

Geen rijbewijs

Het gebrek aan mobiliteit of aan kennis over de bestaande vervoersmogelijkheden is een belangrijke drempel in de zoektocht naar werk in West-Vlaanderen. Tegelijkertijd zijn vervoer en bereikbaarheid niet evenredig verdeeld in onze provincie. Zo zijn bepaalde tewerkstellingsplekken en werkregimes (denk aan ploegenwerk) enkel haalbaar met een wagen of bedrijfsvervoer. En dat is niet evident want bijna de helft van de West-Vlaamse werkzoekenden beschikt niet over een rijbewijs.

Voordelen jobbereikbaarheidstool

Onze multimodale jobbereikbaarheidstool maakt werkzoekenden letterlijk weg-wijs in hun zoektocht naar een bereikbare job in de buurt. Alle vacatures zijn zichtbaar op een handige kaart en bundelen alle relevante mobiliteitsinformatie per onderneming. Geïnteresseerden zien onmiddellijk alle vervoersopties om het sollicitatie- of tewerkstellingsadres te bereiken.

War for talent

Ondernemingen kunnen hun jobs beter bereikbaar maken door in te zetten op een divers en duurzaam mobiliteitsaanbod. Want bereikbare jobs winnen aan belang in de huidige 'war for talent'. Registreer je mobiliteitstroeven gratis op www.naarjobsinwestvlaanderen.be. Deze data wordt automatisch gekoppeld aan je bedrijfsvacatures uit de VDAB-databank en andere relevante mobiliteitsinformatie en vervoersopties.

Registreer gratis je mobiliteitstroeven
www.naarjobsinwestvlaanderen.be

Ik heb een vraag