Open­ing train­inglab manufacturing

Meer informatie

  • Netwerken

Manufacturing op hoog niveau

Werkzaam in manufacturing? Wil je de technische skills van jezelf of je werknemers verbeteren? Op zoek naar talent, of klaar om talent te vormen? Wees dan onze gast op 7 juli tijdens de officiële inhuldiging van het traininglab manufacturing in VDAB Brugge. We onthullen de spiksplinternieuwe opleidingstoestellen die werden aangekocht binnen het EFRO-project UPSKILL. Dankzij de investeringen kan je binnenkort in het VDAB-opleidingscentrum terecht voor basisopleidingen programmeren, operator, additive manufacturing en lassen/metaalbewerking.

Tijdens de inhuldiging stellen we het UPSKILL-project in zijn verschillende aspecten voor. Daarna volgt een netwerkreceptie met demosessies waar de experten paraat staan om je vragen te beantwoorden. Het moment dus om samenwerkingsopportuniteiten te bespreken!

Heb je dus solide technische kennis nodig, is er praktische knowhow en hands-on ervaring vereist of wil je even brainstormen met een vakexpert manufacturing? De demosessies zijn hét moment om de aanwezige experten te bevragen, de state-of-the art infrastructuur geleverd door Valk Welding, De Tollenaere, … in actie te zien en om te netwerken met opleidingsverstrekkers, bedrijven, sectorfondsen en cursisten. Maak kennis met de vele opleidingsmogelijkheden die de lasrobots en -cobots, simulatoren, snijtafels, 3D-scanners en metaal- of kunststofprinters bieden. Ontdek de door VDAB voorziene lespakketten rond automatisering en leer hoe slimme techniek kansen biedt.

Want automatisering en werkgelegenheid gaan hand in hand!

Programma:

17.30 u.

Verwelkoming met drankje

17.45 u.

Introductie UPSKILL

Lieven Tack

Algemeen directeur POM West-Vlaanderen

17.55 u.

Toelichting rol VDAB en partnerschap

Robert Declercq

Directeur arbeidsmarktbeheer West-Vlaanderen

18.05 u.

Slotwoord en inhuldiging

Jean de Bethune

Voorzitter POM West-Vlaanderen

18.15 u.

Doorlopende demosessies

Vakexperten

Datum:

7 juli 2022

Voor wie:

  • Opleidingsverstrekkers
  • West-Vlaamse bedrijven
  • Sectorfederaties

Praktisch:

Deelnemen aan dit event is gratis, inschrijven is verplicht. Inschrijven kan tot 1/07/2022.

Ik heb een vraag