• Home
  • Nieuws
  • Vier voedingsbedrijven proeven als exposant van vakbeurs TAVOLA

Vier voed­ings­bedri­jven proeven als exposant van vak­beurs TAVOLA

Meer informatie

  • Innoveren
  • Ondernemerschap
  • Voeding
  • Internationaal ondernemen
21/03/2022

Na vier (covid-)jaar wachten, vindt in Kortrijk opnieuw de voedingsbeurs TAVOLA plaats. Op onze groepsstand, het Frans-Belgisch Eiland voor Fijnproevers, geven we 24 ondernemers de kans om een eerste keer te proeven van de vakbeurs. Onder hen ook vier West-Vlamingen: Adya Bio, De Aardappelhoeve, JCG Cooking en Brouwerij ’t Verzet. Je vindt hen op 20, 21 en 22 maart op stand 487 in Kortrijk Xpo. We konden hun deelname mee financieren dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen en het Europees Interreg-project Filière AD-T.

Brouwerij ’t Verzet (Anzegem)

Brouwerij ‘t Verzet is een jong bedrijf met een gezonde drang om het anders te doen. Er worden bieren gebrouwen met uitgesproken smaken en verrassende ingre­diënten. Steeds met oog voor balans. ’t Verzet springt er ook qua look uit: het speelse ka­rakter van hun etiketten is een onderstreping van hun lust for life. Laat je verrassen door de frisse vibe van deze West-Vlaamse brouwerij en proef hun vakmanschap.

JCG Cooking (Waregem)

JCG Cooking is een dynamische, jonge en enthousiaste organisatie die innovatieve smaakmakers aanbiedt voor de hedendaagse chef. Het jou gemakkelijker maken én kostbare tijd besparen is hun missie. Dat allemaal zonder jouw creativiteit in te perken.

De Aardappelhoeve (Tielt)

De Aardappelhoeve is de grootste teler van zoete aardappelen in België. De Aardappelhoeve zet zijn producten gewassen en verpakt rechtstreeks af bij de Belgische retail. In het kader van food waste en duurzaamheid ging De Aardap­pelhoeve op zoek naar een nieuw product om de niet-vermarktbare zoete aardappelen in te verwerken. Het resultaat zijn heerlijke kroketjes, borrelhapjes of pomme duchesse van zoete aardappel. Proef deze vegetarische/veganistische zoete aardappelhapjes !

Adya Bio (Oostende)

Adya staat voor gezond, gemakkelijk en waardevol. Het heerlijke gevriesdroogd fruit is een gezond alternatief voor snacks en snoep. Daarnaast levert Adya ook gevriesdroogd fruit en groenten als ingrediënt voor voedingsbedrijven. Geen toegevoegde suikers, free from en vooral crispy en vol smaak! Proef de nieuwe bioappelchips & -drops.

Ik heb een vraag