Masterclass Exponential Transformation

Nieuwe technologieën, businessmodellen en maatschappelijke veranderingen volgen elkaar razendsnel op. Als bedrijfsleider is het een uitdaging om alle evoluties en trends op te volgen en actie te ondernemen waar nodig.

West-Vlaanderen blijft in België en Europa een sterke economische regio. Dankzij traditionele businessmodellen en een lineaire denkwijze bloeien en groeien veel kmo’s nog altijd. Maar soms komen concurrenten of volledig nieuwe spelers met radicaal vernieuwende businessmodellen: innovatieve bedrijven wiens exponentieel denken en ondernemen de markt ontregelt.

Wilt u uw organisatie ook toekomstgericht innoveren en transformeren? Dan is de Masterclass Exponential Transformation het opleidingstraject voor u!

Topdocenten van Antwerp Management School leren u in 8 weken, gedurende 5 sessies hoe u optimaal en tijdig inspeelt op veranderingen. In 3 modules ontleden we alle segmenten van uw bedrijf en analyseren we welke aanpassingen nodig zijn zodat uw bedrijf maximaal toekomstbestendig is. Kortom, we stomen u, in een selecte groep van 25 West-Vlaamse kmo-bedrijfsleiders, klaar voor de toekomst!

Geïnteresseerd? Ontdek het volledigde programma en de docenten op www.exponential-masterclass.be.