Kan je deze uitnodiging niet lezen? Check dan de online versie

** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **
** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE **

 

Waterstof wordt binnen Europa beschouwd als een belangrijke optie voor een fossielvrije duurzame economie. In zero-emissie transporttoepassingen zijn de eerste personenwagens op de markt te koop en in de regio Vlaanderen-Nederland zijn al bussen, heftrucks en een vuilniswagen op waterstof gedemonstreerd. Ook in de maritieme sector wordt waterstof als optie voor verduurzaming vernoemd.

POM West-Vlaanderen is partner in het goedgekeurde Interreg-project Waterstofregio 2.0, waarin onder andere een vloot van 75 heftrucks op waterstof wordt gedemonstreerd en een vrachtwagen (40 ton) op waterstof zal worden ontwikkeld en gedemonstreerd Op woensdag 14 december 2016 lichten POM West-Vlaanderen en WaterstofNet dit innovatief project in West-Vlaanderen toe.
U krijgt er zicht op de opportuniteiten voor West-Vlaamse bedrijven binnen de waardeketen van Waterstof. We zoomen in op concrete zero-emissie transporttoepassingen voor goederen & personen.

Hou alvast 14 december vrij in uw agenda! Een uitgebreid programma volgt.

We starten om 10u en eindigen om 12u30. Nadien kan u aansluiten bij ‘Mobilinnovation’, hét event over innovatieve mobiliteit voor truck&bus.

break

PRAKTISCH

Deelname aan dit event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

 


CONTACT

POM West-Vlaanderen

Brecht Vanhecke

Tel.: 059 36 99 31

brecht.vanhecke@pomwvl.be

Locatie

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
B - 8500 Kortrijk

break

POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-laan 66
8200 Brugge
050 140 150

Je ontving deze mail op !*EMAIL*!.
Wens je onze uitnodigingen niet langer te ontvangen?
Schrijf dan hier uit.