Kan je deze uitnodiging niet lezen? Check dan de online versie

Pour la version française, cliquez ici / For the english version, click here

 

- UITNODIGING -

Conferentie Biz4Age en Innovatiebeurs Innov'embre

 

   

 

Beste,

Hierbij nodigen de INTERREG 2 Zeeën autoriteiten, de Biz4Age- en de Innov'embre partners u van harte uit op donderdag 27 november 2014 vanaf 10 uur in Kortrijk XPO (BE). Deze dag staat volledig in het teken van de zorgeconomie. De Biz4Age- en de Innov'embre partners hebben voor de organisatie van deze dag de handen in elkaar geslagen en stellen u graag het volgende programma voor:

 

Programma

10:00 – 11:00: Registratie en verwelkoming.

Van 11:00 tot 12:30 vindt de conferentie plaats waar experten op vlak van zorgeconomie en internationalisering hun inzichten en best practices voorstellen. Deze conferentie is voorzien van simultane vertaling (NL, FR en ENG).

Van 12:30 tot 13:30 wordt er een lunch voorzien en opent de innovatiebeurs Innov'embre haar deuren. Een ideaal moment voor ondernemers om in contact te komen met innovatieve ideeën, producten gericht op de zorgsector. Innov'embre sluit haar deuren om 18:30.

Om 13:30, parallel met Innov'embre, gaan de interactieve thematische Biz4Age workshops rond voeding, vastgoed en toerisme van start. Deze workshops worden gemonitord door POM West-Vlaanderen (BE) en Economische Impuls Zeeland (NL).

15:00 – 15:30: Koffiepauze.

Na de koffiepauze gaan er twee nieuwe workshops van start die handelen over 'Geïntegreerde zorg en zorgsystemen' en 'Slimme specialisatie strategie'. Deze workshops worden gemonitord door Kent County Council (ENG) en BSK CIC (ENG).

Gelijklopend (15:30 – 17:00) zijn er de Biz4Age Business to Business netwerk sessies waar Engelse, Franse, Belgische en Nederlandse bedrijven de mogelijkheid krijgen elkaar te ontmoeten. Er wordt gewerkt met een ronde tafel format zodat alle deelnemers met zoveel mogelijk bedrijven in contact kunnen komen. Na deze sessie is er ruim voldoende tijd om de gesprekken voort te zetten.

17:00 - 19:00: Closing network drink.

 

Meer info

Kijk op www.biz4age.eu voor het volledige programma en meer informatie over de Biz4Age workshops.

Meer informatie over de innovatiebeurs Innov'embre vindt u op www.innovembre.be.

 

Inschrijven

Deelname aan dit evenement is gratis, inschrijven is verplicht.

   


Contact voor meer informatie

Stuur een e-mail naar Susan Gowans - Project coöordinator Biz4Age.

Locatie

Kortrijk XPO - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk (BE)

   

 

 

In samenwerking met:

 

 
Volg ons op Twitter - @biz4age