Kunt u deze uitnodiging niet lezen? Check dan de online versie


WIJ MAKEN WERK VAN WEST-VLAANDEREN

6 december 2017, Kortrijk Xpo, Meeting Center

De POM West-Vlaanderen nodigt u graag uit voor het event ‘Wij maken werk van West-Vlaanderen’ op woensdag 6 december. Dit event focust op de fundamenten, bouwstenen en strategie om uw onderneming op weg te helpen naar succesvol ondernemen.

West-Vlaanderen kent een sterke industrie. Een industrie die staat voor bijna 90.000 jobs en een omzet van ruim 6,5 miljard. Een industrie ook met een toekomst. De POM West-Vlaanderen stemt haar werking hier mee op af, via de pijlers Ondernemerschap, Fabrieken voor de Toekomst, Transport & Logistiek en Arbeidsmarkt.

Na vijf jaar uitvoering van West Deal, het economisch transformatieplan van West-Vlaanderen, maken we een balans op: Welke fundamenten hebben we in die jaren gegoten richting een duurzame economische transformatie? Welke bouwstenen worden het komende jaar nog gelegd? Stuk voor stuk sleutels voor uw succes, als ondernemer.

break

PROGRAMMA

17u45 Ontvangst met koffie
18u00 Verwelkoming door Stefaan Matton, algemeen directeur POM West-Vlaanderen
18u10

Innovatief ondernemen in de praktijk - Davy De Vlieger, Managing Director Continental Foods Belgium

Davy De Vlieger heeft 8 jaar lang de Belgische tak van Omega Pharma geleid en was ook CEO van Etixx NV. In april 2016 keerde hij terug naar een oude liefde, de voedingsindustrie, als Managing Director van de multinational Continental Foods Belgium. Hij brengt zijn verhaal over het initiëren en begeleiden van innovatieve processen.

18u40 POM West-Vlaanderen: terugblik op de realisaties, visie en aanpak 2018
Jean de Bethune, voorzitter POM West-Vlaanderen en gedeputeerde voor Economie
19u00

Netwerkreceptie en gelegenheid om de POM-stand ‘Fabrieken voor de Toekomst’ (standnummer 492) op de beurs Bedrijven Contactdagen te bezoeken. Klop aan en ontmoet onze experts die u graag op weg helpen!

PRAKTISCH

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht.
Inschrijven kan tot en met donderdag 30 november.

Parkeergelegenheid: Om het Meeting Center te bereiken, parkeert u het best op Parking 6. U ontvangt een gratis uitrijticket.

CONTACT

Brigitte De Proost - POM West-Vlaanderen

Tel.: 050 140 157

E-mail: brigitte.deproost@pomwvl.be

Locatie

Kortrijk Xpo, Meeting Center
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk

break

Wenst u onze uitnodigingen niet langer te ontvangen?
Schrijf dan hier uit.

POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-Laan 66, 8200 Brugge
+32 (0)50 140 150