POM West-Vlaanderen lanceert verschillende initiatieven om West-Vlaamse bedrijven tijdens deze coronacrisis zo goed mogelijk te ondersteunen. Met gebundelde krachten zetten alle provinciale partners alles op alles om West-Vlaanderen te versterken.

De Quick Win Call van ‘Fabrieken voor de Toekomst stimuleert bedrijven’ uit de West-Vlaamse speerpuntsectoren om samen hun innovatief pilootproject in te dienen. We maken 500.000 euro vrij om 20 kortlopende projecten te ondersteunen. De deadline om uw project in te dienen nadert met...

POM West-Vlaanderen stelt Lieven Tack als nieuwe algemeen directeur voor. Vanaf 1 juli neemt hij de fakkel over van Stefaan Matton.

Op 21 augustus openden we in Bredene de openluchtexpo ‘Offshore windenergie, een zee van voordelen’. De tentoonstelling bestaat uit 10 schilderijen waarin Cowboy Henk de troeven van windenergie op zee op een ludieke manier in de kijker zet. Elk kunstwerk is voorzien van een...

Tot eind 2020 brengen we samen met het multimodaal adviespunt van VIL multimodale alternatieven voor West-Vlaamse bedrijven in kaart en rekenen er de financiële businesscase gratis van door. Met 11 lopende businesscases werpt onze aanpak zonder meer zijn eerste vruchten af.
#samenondernemen in coronatijden
LAST CALL: Quick Wins 2020
Lieven Tack nieuwe algemeen directeur POM West-Vlaanderen
Cowboy Henk illustreert de troeven van offshore windenergie
SAMENWERKING LOONT: multimodaal advies werpt eerste vruchten af

Home

Naam
Voornaam