Groepsaankoop energie

Groepsaankoop energie

Reeds voor de 8ste  keer lanceert de POM West-Vlaanderen, opnieuw in samenwerking met de POM Antwerpen en de POM Limburg, een groepsaankoop voor bedrijven voor groene stroom en gas. Hiermee beoogt zij niet alleen een forse besparing op de energiefactuur van de deelnemende bedrijven, maar wil zij ook milieubewust groene energie uit eigen streek een kans geven.

Het gemeenschappelijk initiatief van de POM’s West-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen bracht in 2013 maar liefst 55 bedrijven bijeen. Door een groot volume gezamenlijk aan te kopen kon voor deze bedrijven een gunstiger prijs verkregen worden dan het geval was bij het individueel vastleggen van een contract.
Het resultaat van de groepsaankoop was een totale netto besparing van € 647.000 op jaarbasis, wat neerkomt op een gemiddelde besparing van € 6.399 per deelnemer voor elektriciteit en  € 5.191 per deelnemer voor gas.

Inschrijven voor de nieuwe groepsaankoop groene energie voor bedrijven

Op 3 november 2014 heeft de POM West-Vlaanderen samen met POM Antwerpen en POM Limburg, de nieuwe groepsaankoop voor bedrijven opgestart. Dankzij de samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen, kunnen zowel grote als kleine verbruikers deelnemen. Inschrijven kan tot 9 februari 2015; daarna worden de energieleveranciers bevraagd en worden contracten vastgelegd voor alle deelnemers.
Bedrijven die vóór 1 januari 2015 een nieuw contract nodig hebben, nemen het best vóór 14 november 2014 contact op zodat de overstap tijdig kan geregeld worden.
Geïnteresseerde bedrijven kunnen terecht op de website www.eco2profit.eu/groepsaankoop of op de infolijn 053 41 66 66. Er worden ook een aantal infosessies georganiseerd in de provincie West-Vlaanderen : meer info binnenkort via deze website.

Inschrijven voor de groepsaankoop kan tot 9 februari 2015.

Contact en info:
Guido De Roo
059 36 99 32