Slotevent project Autonoom varen in de Westhoek

De Vlaamse Waterweg nv, POM West-Vlaanderen en KU Leuven investeerden volop in kennis en technologie om te komen tot autonome (duw)vaart, als onderdeel van het EFRO-project 'Autonoom varen in de Westhoek'.

Bent u benieuwd naar de projectrealisaties- en resultaten? Hou dan woensdag 11 september vanaf 15u vrij in uw agenda, voor het slotevent in Diksmuide. Of schrijf u nu al in. Concrete informatie over het programma en de locatie volgt midden augustus.

Praktische informatie

Datum & locatie: Het event vindt plaats op woensdag 11 september vanaf 15u (tot 18u) in Diksmuide.
Inschrijven: kan tot 5 september via onderstaand formulier
Contact:
- Jeroen Daese, POM West-Vlaanderen - Tel.  050 74 06 15 - E-mail: jeroen.daese@pomwvl.be
- Gilles Vandenborre, De Vlaamse Waterweg nv - Tel. 03 860 62 21 - E Gilles.Vandenborre@vlaamsewaterweg.be

Het project “Autonoom varen in de Westhoek” werd ingediend in het kader van de GTI West-Vlaanderen binnen het EFRO Vlaanderen programma. De totale projectkost bedraagt 622.994 euro. Minstens 138.000 euro hiervan wordt met provinciale middelen toegereden. Het project rekent daarnaast op 249.197,94 euro Europese steun van EFRO. Dankzij de GTI vloeit er in eerste instantie 20 miljoen euro aan Europese middelen naar West-Vlaanderen. Deze som fungeert als hefboom om in totaal minimaal 50 miljoen euro in onze West-Vlaamse economie te injecteren. Elk project vult daarbij een deel van de totale industrieversterkende puzzel in.

UW INSCHRIJVING
UW GEGEVENS

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door POM West-Vlaanderen om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door POM West-Vlaanderen. U kan op elk moment contact opnemen met stefanie.snoeck@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen.