Acasus - Themadag 'Duurzaam bouwen' - 28/11/2019

Renovatie of nieuwbouw? Tijdens onze themadag op 28 november bekijken we beide opties, niet om op zoek te gaan naar de beste keuze, maar om te verduidelijken waarin ze uitblinken.

Met dit event willen we bouwprofessionals, lokale overheden, bouwverenigingen… in contact brengen met nieuwe inzichten rond duurzaam bouwen en renoveren. Een architect, adviseur en renovatiebegeleider vertellen over hun ervaringen met nieuwbouw en renovatie. Na dit plenair gedeelte worden er twee nieuwbouwprojecten bezocht. Het gedetailleerd programma vindt u op de website van Acasus.

Programma

10u00Ontvangst met een drankje en verwelkoming
10u30Plenair gedeelte met sprekers
12u00Netwerklunch
13u15Plaatsbezoeken (in Rekkem en Kuurne)
17u00Einde

Locatie: Safari Studios, Magdalenastraat 56, 8500 Kortrijk

INSCHRIJVEN

Door in te schrijven gaat u akkoord dat uw gegevens worden bewaard en gebruikt door POM West-Vlaanderen om de inschrijving op een goede manier te verwerken.

Door deel te nemen aan dit evenement verklaart u zich akkoord dat er beeldmateriaal van u kan genomen en verspreid worden voor publicitaire doeleinden door POM West-Vlaanderen. U kan op elk moment contact opnemen met eva.degryse@pomwvl.be om beeldmateriaal te laten verwijderen. 

U vindt onze privacyverklaring op onze website. U heeft nog vragen over het gebruik van uw gegevens? Stuur een e-mail naar dpo@pomwvl.be